Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
19.12.2006 03:57 - Сидеров-малко PR преди избора за Брюксел
Автор: nio Категория: Политика   
Прочетен: 3040 Коментари: 6 Гласове:
0


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

Вчера медиите съобщават за срещата на Стрелеца от Магистралата,Сидеров с главния прокурор,Велчев.

Среща като среща,ако не са някои изявления.Последното което бях чул за семейната партия Атака е за предложенията за евронаблюдатели.Тоя път към доведения му син,ще бъде добавена вероятно и приятелката му.Тъй и тъй може да стане снаха,ами да я наредим навреме.:-)))

 

Най-важната новина обаче е че Гуруто Сидеров ще прави пресконференция в Брюксел, за да покаже, че неговата партия “наистина има европейско мислене, не е ксенофобска и расистка и е готова да работи с някои кръгове в Европейския парламент (ЕП)”. Освен  това е предложил да се постави петгодишен срок за излизане от кризата с корупцията, престъпността, трафика и каналите за нелегални стоки и хора.

 

Вместо да пиша за отношението си към индивид превърнал гласовете на лековерните в семейно търговско дружество и лъжещ пред цяла България за изцепките си на магистралата,предлагам написаното във Всеки Ден:

 

Сидеров като лъжливото овчарче

 

Сръдливият подход на лидера на “Атака” Волен Сидеров към българските медии е съвсем естествен. Но вчерашната му заявка, че иска да обяснява на пресконференция в Брюксел своето виждане за борбата с организираната престъпност и корупцията надмина и най-смелите прогнози за измерението, в което живее Сидеров. Незнайно защо той реши да се доказва пред този ЕС, забравяйки че само 10 месеца по-рано заместникът му в партията и доведен син Димитър Стоянов поиска денонсиране на присъединителното споразумение на България със съюза.

Може би трябва да опресним паметта на Сидеров като му кажем, че е меко казано смешно той да се бори с корупцията, след всичките обвинения на съпартийците му, че прибира държавната субсидия на “Атака” в лична сметка. Така за малко повече от година всички около него останаха излъгани и употребени, с изключения разбира се на роднините в партията. Коалиционните партньори на Сидеров, благодарение на които днес е в парламента, също се оплакаха, че той прибира парите от бюджета за себе си. Неморално ли е, г-н Сидеров, точно вие да говорите за корупцията по високите етажи на властта!

Лидерът на “Атака” настоявал Брюксел да научи истината за българската борба с престъпността “от първа ръка”. Лъжите, с които Сидеров занимаваше цялата държава след инцидента на магистрала “Тракия” не могат да го приобщят към светците в политиката. Промяна на показания, подбуждане към лъжесвидетелстване, а след това порой от халюцинации как държавната машина е тръгнала срещу него тресеше Сидеров два месеца. Защо сега да вярваме на думите на лъжливия Сидеров?

 

Малко меко са го написали за стройното 150сантиметрово ямболско журналистче,ама ставаJ))



Тагове:   Брюксел,   малко,


Гласувай:
0



1. meto76 - Това е партия еднодневка, не ми се ...
19.12.2006 09:15
Това е партия еднодневка, не ми се занимава с нея.Сидеров не подлежи на коментар, а на освидетелстване.Втори Жорж Ганчев, но по - лош вариант.
цитирай
2. pti - за съжаление
19.12.2006 10:30
не е еднодневка
защото хората (видите ли) намирали истини в изказванията му, без да отчитат факта, че той ги замъглява и така променя фактологията.
Спорих с много близък роднина :( за случилото се на магистралата.
Нищо не може да го убеди, че на задната седалка на другия автомобил не е имало 'оперативен работник'....
Дори опита ми да насоча мислите му към ЛЪЖАТА - по принцип(!), защото... каквото и да се е случило ТАМ.., какво точно може да оправдае първоначалната идея за режисиране на събитията(визирам историйката с Павел Чернев). Това обаче не направи НИКАКВО впечатление.. :(, не защото не владея риториката, ами защото ми се повтаряше ..'оперативния работник', 'оперативния работник' ...... отчайващо направо
..
така е с всички събития около групировката (не греша думата)
цитирай
3. nio - Мето, за съжаление едва ли ще е ед...
19.12.2006 20:47
Мето,за съжаление едва ли ще е еднодневка,дори защото гласувалите за него едва ли могат да се излекуват за "един ден".
цитирай
4. nio - pti, не си сбъркала думата и чак ти ...
19.12.2006 20:54
pti,не си сбъркала думата и чак ти завиждам че не съм се сетил за нея по-рано.Надявам се да ми разрешиш да я използвам без да си търсиш авторските права:-))))

А това което описваш,аз му викам "промит мозък".
При такава диагноза не действат никакви рационални аргументи.И аз съм попадал на такива хора не еднократно.И не само на тема "Атака".

Всъщност не всички са от този тип.Има най-различни.Убеден съм че част от тях ще се лепнат и за Герб.
цитирай
5. pti - ...
20.12.2006 09:48
'промит мозък' дотолковааааа.... че :( се заблуждава, че става въпрос за патриотизъм, обаче ме боли :(', защото става въпрос за най-близък роднина .... а не мога да направя нищо.. нещо като късно проявил се барикаден устрем. Преди време протестите послужиха, ако не за същинска промяна, поне отчасти заредиха въздуха с 'възможности', неподозирани дотогава, но сега тези мними протести са чист популизъм и долна манипулация.. провокират хората, които за 15год не са успели да променят мисленето си навреме(гореспоменатото) и сега .. сърдити, намират поле за изява на агресията си, дори им поднасят виновниците на тепсия, сдъвкано.. и обработено :(
*понякога беснея ррррррррррррррр
**няма да си търся правата :-)))) ;)
***имам въпрос.. :)))) добър човек ли си? :)
защото пръв влезе в блога ми днес (sunflower ми напомни в един неин коментар)
;)
цитирай
6. dimitko - Най-страшното е, че
28.12.2006 22:48
хората ще гласуват за невръстния депутатин и ще изберат и момата му даже.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: nio
Категория: Политика
Прочетен: 2137739
Постинги: 78
Коментари: 2126
Гласове: 15799
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031