Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
01.06.2007 19:53 - Симеон си заминава,800те дни още ги няма
Автор: nio Категория: Политика   
Прочетен: 17811 Коментари: 15 Гласове:
0

Последна промяна: 01.06.2007 21:13


Ами то не е кой знае каква новина,защото се очакваше.Царьот си прибра каквото можа,врътна това онова покрай времето в което народа му се надяваше и вече няма какво друго да прави.Тя и партията му се стопи и най-вероятно,на следващите избори ще се е свила до малка монархическа секта.А като не е на власт,няма далавера,а само разходи.

 

Не е новина и че Милен Велчев е предполагаемия лидер.То както и да ги гледаш,нямат много много избор.Ще променят и името на партията.Ще се запази абревиатурата.То и за това беше време.

 

Винаги съм твърдял че е срам в днешно време,една партия да носи името на живия си лидер.Ами то и Сталин не е преименувал партията си въпреки култа към него.Не че нямахме Димитровски комсомол.Ама кой от наивниците,повярвали на приказките за 800те дни си ги задава тия въпроси.Не стига че не си ги задава,ами и като му ги кажеш си вика „Кат ми пееш Пенке ле,кой ли те слуша”.

 

Не е кой знае каква новина,но за сега медиите като общо си мълчат.До колко е истина и аз не знам,но това е логическото развитие на Голямата Царска Измама.Ето и част от това което открих по въпроса.

 

Два дни преди висшите форуми на БСП и НДСВ в парламента се разнесе мълвата, че на конгреса на жълтите в неделя лидерът на партията Симеон Сакскобургготски ще се оттегли от настоящия си пост. Това довериха пред "Всеки ден" депутати от коалиционните партньори на царистите. Това ще стане по негово лично желание. От уважение към фигурата на Сакскобургготски обаче жълтите ще го направят почетен председател на НДСВ. Очаква се лидерското място да бъде заето от зам.-шефа на НДСВ и бивш финансов министър Милен Велчев. Този политически ход не би бил изненадващ, тъй като Велчев е близък със сина на Симеон княз Кирил. Двамата бяха в клуба на юпитата в Лондон, така че и при формалното оттегляне на царя, партията пак ще остане в негови ръце.

Предстои и почти пълна смяна на зам.-шефовете в НДСВ. Местата на юристите Пламен Панайотов и Николай Свинаров ще бъдат заети от Станимир Илчев и Лидия Шулева. Най-вероятно с ръководните си постове ще се сбогуват още Долорес Арсенова и Соломон Паси, като не е изключено да бъдат назначени и съвсем нови лица.
Очаквам половината от ръководството да бъде подменено, коментира Николай Свинаров. Той обаче не пожела да отговори, дали и лидерът на партията е сред тях. Секретарят на жълтите Владимир Дончев също призна, че освен нов устав и програма, НДСВ ще се поздрави и с ново ръководство, но не конкретизира къде точно ще са промените.

След края на конгреса жълтите със сигурност ще имат и ново име на партията си. Патронът Сакскорурготски отдавна изяви желание неговите инициали да бъдат оттеглени от НДСВ, затова делегатите ще трябва да одобрят ново име на партията. Абревиатурата обаче ще бъде запазена. Работната група, която трябваше да изготви най-подходящите варианти, ще предостави за гласуване 14 предложения от типа на "Национално движение за свобода и възход", "Национално движение за съхранение и възход" и т.н. В събота вечерта, преди конгреса в неделя, хората на царя се събират за последни уточнения.

Валерия Касиян

 

Явно метлата няма да играе само за десните стари муцуниJДоста от лапачите на жълтата софра,ще трябва да си търсят друго угощение,въпреки че според мене и това им е достатъчно.



Тагове:   още,


Гласувай:
0



1. gantree - :))
01.06.2007 20:57
напълно в горния стил може да се каже, че "метла" няма да играе "и" за либералските "стари муцуни", Nio; просто най-старата от тези муцуни облекчено ще се оттегли при дървената си жена в дървения си дворец :)) а може и по-далеч да се оттегли, ако на онази комисия най-после й дадат сграда, и лятото стане по-топло от обикновено
цитирай
2. nio - Може би не съм се изразил достатъчно ...
01.06.2007 21:28
Може би не съм се изразил достатъчно ясно.
В прав текст.
Испанския мошеник получи повече от колкото е сънувал и едва ли има за него значение ВЕЧЕ дали партията ще се разпадне.
Добра "заработка" за сравнително кратко време:-)
цитирай
3. bamby13 - Не е луд този който изяжда баницата.....
01.06.2007 23:48
....
цитирай
4. ema - Ей, хора!
02.06.2007 08:34
Няма политици, които да мислят за народа. Те "управляват", за да забогатеят...ДО ЕДИН. Така, че все едно е коя метла какво ще измете, защото дни след нея пак ще има нови по-мръсни /по-гладни/ БУКЛУЦИ.
цитирай
5. viovioi - ))
02.06.2007 09:33
Милен Велчев когато говори пунтира интонационно царя.Говори бавно неразбрано, като човек който е забравил българския.А щом толкова искат да се запази абревиатурата можем да помогнем с идеи:
-"Нац.движение за Суджук и Вино"
-"Нац.движение на Стария и Вехт"
-"нац.движение без Светофар и Винетка"
-"Нац.движение Самоблюбени на Власт"и др.
цитирай
6. nio - Ема, единствено може да им се огр...
02.06.2007 09:46
Ема,единствено може да им се ограничи власта да влиаят върху живота на хората.Колкото по-малко власт,толкова по-малко възможност за кражби.
Сега положението е такова,че за всяко мръдване ти трябва разрешение,докИмент,подпис,печат.Всяко от тези неща е под контрола на бюрократа и потенциална възможност за корупция.
цитирай
7. ema - :)
02.06.2007 10:30
Ей сега започвам да конструирам държавно устройство без политици и бюрократи. Като го измисля ще ви осведомя, а после ако изчезна, да знаете, че съм жертва на политическо убийство :)
цитирай
8. nio - То без политици и бюрократи няма как ...
02.06.2007 10:47
То без политици и бюрократи няма как да се мине.Такива държави съществуват само в главите на анархистите:-)
Все пак е наложително да се направи нещо в тая насока щото държавата ни е свръхрегулирана.
цитирай
9. thehobbit - Oтдавна чакам този ден ...
02.06.2007 15:09
... нека си ходи с дворците*, берекет версин. Важното е да се маха. Ако всички мизерии, които натвори, са цената за пълна и сигурна раздяла с Кобургите и идеята за монархия с немски принц начело - пак съм доволен, че сме я платили тая цена.
Да се маха... бих му ударил един шут в трибуквието на изпроводяк.


* Естествено, ще се радвам, ако бъдат върнати на държавата и общините по съдебен ред, което е формално възможно. Ама не се надявам...
цитирай
10. raraavis - :)) Ех, Нио :))
03.06.2007 01:33
Заминава си? И защо така? ..)
Еее, човек не може спокойно един домашен ремонт да направи, ей.
За малко да ги остави без надзор и ето какво става. )
Залисах се аз покрай строителството вкъщи и сега надничам, и що да видя: оставки капят като круши. И някак нещо пак сърдити ми изглеждат тия момчета..
Нахмурени, както май казваха на братския руски език.) Защо така? Какво им стана? ) А какви напети юнаци бяха..
Чух пък, че в Япония един се самоубил. От срам. Не, че е доказано, че е краднал, ами от единия резил. Утехата за нашите е, че дори и в Япония крадат.

Сега пък разбирам, че Симеон си отивал..)
А баба ми казваше: 'Ще си отидат, щом всичко изядат и ще си отидат.." Тя за комунистите мислеше, други и не подозираше..

Обаче сега много се разтревожих.

Нио, аз кухня правя, а те си отиват...)))
цитирай
11. ninaantonova - Да си ходи,
03.06.2007 08:59
само окради България, не му е мястото тук изобщо. Да си ходят и другите, които правят такива закони, че да оправдават кражбите.
цитирай
12. thehobbit - Отказа се ...
04.06.2007 10:00
... явно Стабилността и Възходът на имуществото му все още зависят от присъствието му във Властта.

Национално
Движение
Симеон на
Власт

Хахахаха
цитирай
13. nio - raraavis, тоя японски министър се е ...
04.06.2007 12:15
raraavis,тоя японски министър се е самообил,заради слаба психика.Я ги виж нашите.Срам ги е ама геройски търпят:-)
И то търпят по няколко мандата.
цитирай
14. nio - Нина, докато ние избираме такива ...
04.06.2007 12:21
Нина,докато ние избираме такива екземпляри,все ще ни крадат.
цитирай
15. mimoza92 - Точно
27.06.2007 17:28
"...Я ги виж нашите.Срам ги е ама геройски търпят:-)
И то търпят по няколко мандата..."
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: nio
Категория: Политика
Прочетен: 2137090
Постинги: 78
Коментари: 2126
Гласове: 15799
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031