Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
13.05.2007 19:55 - Верка Сердючка-украинския Азис
Автор: nio Категория: Забавление   
Прочетен: 8602 Коментари: 19 Гласове:
0



Предния ми постинг,беше малко провокативен,но явно нещо повечето не са запознати с един от скандалите около това издание на Евровизия.

 

Верка Сердючка  е травестит с мъжко име Андрей Данилко.Приликите обече с Азис,свършват до тук. Верка се обръща към националната руска музика.Поп-фолка е музика която нито е „поп”,нито е „фолк”.Естествено ако не приемем,че чалгата и кючека са българския „фолк”,а не хорото и ръченицата.

И в тоя смисъл песента Вода е много повече „фолк” от произведенията на силиконовите певачки.

 

Ето какво писа пресата за Верка Сердючка,преди финала на Евровизия.

 

Руският сайт Лента.ру съобщи, че според букмейкърски кантори тазгодишният победител в "Евровизия" ще бъде кичозно-скандалната Danzing на кичозно-травеститската украинска звезда Верка Сердючка (с мъжко име Андрей Данилко).

Най-голямата  британска букмейкърска кантора "Уилям Хил" според Лента.ру е  обявила вчера, че предстоящият конкурс е събрал най-много залози за цялата си история, а най-много сред тях са за Верка/Андрей.  Шанс за победа имал също Дмитрий Високо от друга бивша съветска република - Белорус.  Според руските медии най-вероятно е първата петица да изглежда така: Украйна, Сърбия, Белорус, Швеция и Швейцария.

Изборът на Верка Сердючка за представител на Украйна в "Евровизия" предизвика множество скандали. Французите се възмутиха, че в конкурса ще участва травестит, макар че до Хелзинки стигна още един травестит – датчанина Ди Кю.  В Украйна имаше митинги с призиви Верка да не бъде допускан до "Евровизия" и дори да бъде изгонен от страната. Данилко е много популярен в Русия, която те третират като вражеска страна. Президентът Виктор Юшченко дори намекна за организиране на нов конкурс за украинския кандидат за "Евровизия" заради съмнения за злоупотреби при SMS-гласуването. Около песента се разрази и драма заради  строфа, в която се пее "Russia Goodbye". Верка първо каза, че това било приятелско намигване към големия северен съсед, а след това се доуточни, че пеел на монголски "лаша тумбай", каето значело бито масло. В същото време той е доста популярен в Русия, тъй като пее на език, смесица от украински и руски, а и защото пародира достойнствата на украинците.

 

Ето и едно нейно/негово/ изпълнение в характерния руски „фолк” стил.Песента „Ти си се напил като свиня”.

 

За любопитните пък,могат да погледнат и клипа където пее сам със себе си/ Верка и Андрей Данилко/
http://www.vbox7.com/play:caabc248





Тагове:   Азис,


Гласувай:
0



1. breathe - Отвратително! Поне Азис не се прави ...
13.05.2007 21:35
Отвратително! Поне Азис не се прави на типична селска домакиня, за разлика от съветската си колежка! Оффф, ще повърна!
цитирай
2. nio - Има и още една разлика с Азис. Тоя...
14.05.2007 13:07
Има и още една разлика с Азис.
Тоя/тая/ има записи и представления с Алла Пугачова,а Азис може да гледа баба Лили само на снимка:-)
цитирай
3. injnina - Подробностите ...
14.05.2007 16:24
бяха много любопитни за мен. Когато започна шоуто анонсът беше, че Той/Тя има най-големи шансове за първото място!!!
Този клип си го бива и защо "съветска колежка"? Не намирам за много сполучлива тази препратка!
цитирай
4. nio - В You Tube има много песни качени. Не ...
14.05.2007 17:09
В You Tube има много песни качени.Не колебаех се кой от всичките да кача:-)
цитирай
5. zari - Добър подбор, нио!
15.05.2007 04:07
такава боза, изслушах още една..без коментар! Азис на квадрат!
цитирай
6. ema - :))
15.05.2007 08:37
Ако някой ме пита, тези трябва да ги затварят някъде и да се кефят сами на себе си, защото само подобните им се забавляват от тях. Кич е.
цитирай
7. nakom - така е
15.05.2007 11:55
и задръстените селски бичкии с претенции за интелект трябва да ги затварят някъде.както и тъпите български кози с мнение за всичко.те са по-голям проблем от кой да е травестит.
цитирай
8. ema - Добре де, nakom...
15.05.2007 18:17
За мен няма нищо забавно в травеститите, дори да са преоблечени актьори, даже са жалки...Просто си мислех на глас.
цитирай
9. nakom - да поясня
15.05.2007 21:58
значи българина като чуе травестит - това е азис.
като чуе социални идеи - това е кумунис.
като чуе думата работа - това е фашис
и още куп други асоциации въртящи се из мозъчето му.
имам добър постинг по случая.може да го прочетеш.че данилко е обратен - не е много сигурно но е много вероятно.но травестит поне верка сердючка не е.а иначе може да си е каквото си иска.няма нужда да си представяш как го плющят верка на задна прашка.опитай се двникнеш в хумора и да се абстрахираш от предрасъдъците си.може цяла нова вселена да видиш ;-)
най малкото фашиста нио прибърза да възхвалява азис сравнявайки го със сердючка.
цитирай
10. nio - Накоме, трябва да има провокация, ...
15.05.2007 23:51
Накоме,трябва да има провокация,иначе ще звучи като Работническо Дело:-)
И като ползваш разни квалификации,вземи отвори речника.Може и да научиш значението на някоя и друга думичка дето са пропуснали да ти я разяснят в училище:-)
цитирай
11. comfy - Нио,
16.05.2007 06:47
Андрей Данилко не е травестит, ако трябва да сме точни от медико-псиохологическа гледна точка...

... Това само за информация... Иначе и аз не го харесвам! :)))

Поздрави! ;)
цитирай
12. ema - Какво значение има дали е...
16.05.2007 08:25
травестит, комунист, фашист, педал или артистичен гей, какъвто и да е не ми харесва женската му роля!!! Не страдам от предразсъдъци никак. Просто не познавам по-разкрепостен и освободен човек от мен:)) Но просто този тип-Бени Хил хумор и шоу не ме кефи, не може ли?
цитирай
13. nakom - и аз не познавам
16.05.2007 15:29
по разкрепостен и свободен човек от теб ;-)
такъв човек си ти ;-)
да права си - няма значение
в крайна сметка важно е нио как представя информацията а той я облича в краски за да му се чете блога.после не приличал на в-к Шок ;-).Изкривеното лице на капитализма си ти фриидъме комерсиален ;-)
цитирай
14. nio - Накоме, щом в-к Шок си излиза и не е ...
16.05.2007 17:45
Накоме,щом в-к Шок си излиза и не е фалирал,заначи се справя.Другото е въпрос на целева група.

Писал си го с много усмивки и не го приемам като заяждане.Въпроса обаче е много сериозен.

Какъв е ефекта да си факир на перото,и да няма кой да те прочете?Е това е въпроса на голяма част от интелигенцията,дето още си живее със старите щампи.В същото време има театри и опери дето няма билети за месец напред.

Замислих се за това преди малко като се ровех из архива на един литературен сайт.Има много добри статии,а архива не прави повече от 30 посещения.Новите броеве пък правят 500-600 посещения.В същото време работи доста голям екип./ще спестя името на сайта/.Е за какво се блъскат тия хора и за какво става въпрос?

Ако един човек не може да си представи труда и ако от това живее,да го продаде...
И после им виновни "зелените човечета":-)

PS Ще се замисля дали следващия път да не си маскирам блога на "Чук-чук":-)
цитирай
15. nakom - виж сега нио
16.05.2007 23:36
няма факир на перото който да е писал за публиката.на това му викат комерс.да си драскач е писание - виж го цефулевствения.аз си имам един луд дето на 80 години реши че е гении и само занимава народа със себе си и стиховете си.прави го защото иска слава, признание.направо е смешно.да не кажа жалко.не искам никой да ме чете.пиша си колкото аз да си излея мислите.и често си го чета и препрочитам.не ме интересуват нито коментари нито посещения.макар че всяка похвала определено ме радва.а ти ако пишеш за да те четат- еми какво да ти кажа.вкусове човешки ;-)
тшеславен си ти - като всеки алчен за блага капиталист :P
цитирай
16. nio - Накоме, ако всички сме еднакви, ще ...
17.05.2007 01:18
Накоме,ако всички сме еднакви,ще приличаме на войнишки шкафчета:-)
цитирай
17. copycat - ---
17.05.2007 13:53
Сега разбрах каква е мисията ми в живота, да пазя Наком и сие от "тшеславието". В името на тяхното добруване, ще поема непоносимата тежест на всякакви "блага". Защото ако поп ътя има твърде много от тях, може да да кривнат и отиде чистата червена душа. Все някой трябва да се жертва.
цитирай
18. анонимен - Нищо общо с азис
25.08.2007 01:30
преди да пише подобни глупости,човек е хубаво да се осведоми повечко за нещата,но"О,свещена простота!"Пиша не само като голям фен на Андрей данилко(Верка Сердючка),но и като човек,който уважава невероятния талант на този артист.Пъро малко поправки…Сердючка не носи значение сърдитата.името е вдъхновено от една съученичка на Андрей, Анна Сердюк.Още в училище Данилко й е обещал,че ще направи името й много известно,така и става.Още от 18-годишен,Андрей тори активно,пише стихове и песни.След първата си роля “Проводница”(нещо като шафнерка,кондукторка във влак), Данилко е забелязан и оценен.от 1997 годин няма новогодишна програма,в която да не се появи новоизлюпеният образ на кичозната Верка.
Андрей Е ХЕТЕРОсексуален.Последната му връзка продължава 8 години,но приключва трагично за Андрюша,както самият той казва,бил е така наранен,че не би могъл да го преживее отново.
освен музикалните клипове и немалкото албуми,Андрей Данилко има малък театър,където заедно с трупа артисти представя комедийни скечове,има и 11 монолога.Участва в 7 филма….
още много мога да говоря за Верка Сердючка и за лицето зад този сценичен образ,но думите…са просто думи,който иска може да се поинтересува и да се запознае с творчеството на Андрей Данилко.Можете да ми пишете,а и скоро ще има сайт на български за него.
цитирай
19. анонимен - texts: www. peoples. ru/art/...
12.04.2008 21:00
texts:
www.peoples.ru/art/theatre/actor/danilko/music.shtml

songs:
www.mp3mega.net/base/new
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: nio
Категория: Политика
Прочетен: 2137035
Постинги: 78
Коментари: 2126
Гласове: 15799
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031